Sådan lød overskriften i Folketidendes artikel omkring begivenheden i Dannemare Bypark lørdag, den 13. august.

Både solen og temperaturen svigtede ikke under den længe ventede begivenhed, hvor de små gæster allerede befolkede parken inden den officielle åbningstid.

Det er dejligt, at arrangementet igen kan gennemføres. De seneste to år har været aflyst på grund af corona. Men nu er vi her igen, for 12. gang i alt, og heldigvis er der rigtig mange, der har fundet vej hertil. Både fra lokalområdet og længere væk fra,” siger Anne Pedersen som er formand for Dannemare og Omegns Landsbylaug.

Flagene var hejst langs Bygaden i Dannemare. Det var en fest hvor børnene kunne løbe frit rundt og helt gratis afprøve de forskellige forlystelser, hvor gamle venner kunne hilse på hinanden efter lang gensyn og hvor gæster fra andre steder kunne nyde den gæstfrihed Dannemare kunne byde på.

Det var en festivalstemning i børnehøjde, hvor de kunne nyde deres yndlingssnacks af popcorn og pølser og candyfloss og sodavand. Slushice-maskinerne var på overarbejde og kunne næsten ikke følge med efterspørgslen under den hede dag.

Tak til alle frivillige

Børnenes Dag er en årlig tradition, som er drevet af Dannemare og Omegns Landsbylaug, med hjælp fra lokale sponsorer og firvillige, der sørger for, at tingene forløber sig problemfrit under arrangementet.

Næste år ser vi frem til endnu en fremragende fest for både de små og de unge af sjæl.

Artikel fra Lollands Landsbyer. Følg med Lollands Landsbyer på Facebook og Instagram

* Folketidendes artikel: https://bit.ly/3QtLL4p